Any nou, dècada nova, format nou.

Punt de Llum canvia a un format nou, el d’aquest mil·lenni, el format «on line».

Els serveis presencials: atenció al local de Punt de Llum, serveis de laboratori fotogràfic, venta de material i fotos de carnet deixaran d’existir.

Continuarem fent reportatges de fotos d’exteriors, noces, comunions, congressos, fins i tot algun estudi si ens el demaneu! Ens podreu seguir i contactar per facebook, instagram, la web, o al mòbil 633 37 29 99.

El procés de canvi serà el següent:

Al gener, estarem a l’estudi sols quan quedem, és a dir, obrirem només si tenim una cita (aprofiteu per a recollir treballs que estan acabats o per a liquidar aquests que tenim en marxa i estan parats mancant algun detall).

A partir de febrer, quedarem fora de l’estudi, on podrem discutir les vostres necessitats per a l’esdeveniment que vulgueu immortalitzar, entregar treballs, fer fotos…

I ja que estem, aprofitem per a informar-vos que el local busca un/a inquilí/na. Tot el que hi ha dins és nostre i es pot traspassar (memòria tècnica inclosa) per un mòdic preu que podem negociar.

Per a acabar, volem donar les gràcies a totes i tots els qui s’heu posat davant l’objectiu de les nostre càmares per confiar en nosaltres, i a la gent que ha passat pel local a comprar material, imprimir fotos, etc. per haver donat vida al negoci de Punt de Llum!

Gràcies.

Maria (i companyia)